Noored kokad valmistavad gurmeeõhtusöögi

Reedel, 10. jaanuaril valmistavad kutsehariduskeskuse noored kokad  Rait Pettai, Allan Haukanõmm ja Eerik Kullerkupp Tartu südalinna kohvikus Noir  gurmeeõhtusöögi.

Rait Pettai sõnul tuli noortel kokkadel idee end  proovile panna ning   eriline õhtusöök korraldada. 5-käigulises menüüs  pakutakse eelroogadeks merelisi delikatesse, pearoaks on küpsetatud pardifilee maasikakastmes ning  suu saab magusaks sidrunikreemiga. Iga roa kõrvale valib sommeljee veinid ja muu joogipoolise maitseelamust täiendama. Õhtu teeb pidulikumaks elav muusika.

„Menüüst võiks esile tõsta kammkarpe ja tiigerkrevette, sest tegu on eksootilise toorainega mille valmistusviis on samuti eriline, et hõrku maitseelamust pakkuda,“ sõnas Rait Pettai.

Veebruari alul Tartu Kutsehariduskeskuse lõpetavad diplomeeritud kokad unistavad aga suuremalt ning plaanivad minna Prantsusmaale Michelini tärni restorani ennast täiendama. „Koka töö on huvitav ning arenguvõimalusi pakkuv seepärast otsimegi praegu võimalusi enesetäienduseks,“ lisas Pettai.

Gurmeeõhtusöök Cafe Noir´is toimub reedel, 10 jaanuaril. Laudu on võimalik broneerida kohviku kodulehe www.cafenoir.ee kaudu.

Avaldatud: 09.01.2014

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal