Tartu Kutsehariduskeskuses toimub Tartu piirkonna koolitoitlustajate koolitus “Puu – ja köögiviljad koolitoidus”

Koolitoitlustajate koolitusel käsitletakse menüüde koostamist ja analüüsitakse koolitoitu. Arutletakse kuidas valmistada koolilõunat tervislikult ning kuidas muuta puu- ja köögiviljad õpilaste lemmikuks.
Koolitoitlustajatele tutvustatakse menüü rikastamise erinevaid võimalusi ja toimub ka degusteerimine.
Koolituse viivad läbi TTÜ Toiduaineinstituudi professor Raivo Vokk, Tartu KHK toitlustusteeninduse kutseõpetaja Ülle Kruuda, praktilisi töid juhendavad kutseõpetajad Juta Laatsit , Iolanda Pärtmaa ja Tiiu Kruusmaa.

Koolitus toimub Tervise Arengu Instituudi initsiatiivil ning Profexpo OÜ korraldusel veel 7 maakonnas ( Saaremaal, Paides, Valgas, Võrus , Tartus, Viljandis ja Rakveres).

Koolitusprojekti juht : Tiina Laikre – tel. 50 94787
TAI konsultant : Reet Sink – tel. 50 58300
Tartu KHK esindaja: Tiina Kivimeister – tel. 53 403085

Avaldatud: 17.08.2005

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal