TKHK kokkade kutsevõistlus

Tartu Kutsehariduskeskuse noored kokad näitavad oma oskusi kooli kutsevõistlustel 8. märtsil 2006. Võistlused toimuvad Kopli 1 sööklas algusega kell 13.00. Võisteldakse teemal “Kaasaegne Eesti toit”. Vastavalt võistluse tingimustele tuleb valmistada kolmekäiguline lõunasöök, milles on kasutatud igas käigus kohustuslikku komponenti. Nii sisaldab eelroog vähesoolast heeringat, pearoa valmistamisel kasutatakse seaseljakarbonaadi ja järelroa kindlaks tooraineks on kohupiim.
Võistlused on individuaalsed, osalejatena on registreerunud 11 noort kokka teiselt ja kolmandalt kursuselt. Kutsevõistluse tulemusena selgitatakse välja võistkonnad, kes esindavad Tartu Kutsehariduskeskust 23. ja 24. märtsil vabariiklikul noorte kokkade ja teenindajate kutsevõistlusel “Nooruslik Kevad Kuressaares 2006”.
Kokkade fantaasia ja käteosavuse tulemusi saavad kõik huvilised näha Kopli 1 söökla saalis alates kella 16.00-st, kui näidistelauale ilmuvad eelroad. Seejärel tulevad vastavalt ajagraafikule pearoad ja järelroad.

Avaldatud: 08.03.2006

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal