TKHK parimad kokad selgunud

Tartu Kutsehariduskeskuse noored kokad võtsid üksteiselt mõõtu kooli kutsevõistlustel 8.märtsil Kopli 1 sööklas. Võistluste teema “Kaasaegne Eesti toit” oli kõigi 9 võistleja poolt lahendanud omanäoliselt ja huvitavalt. Võistlustingimuste kohaselt pidi eelroog sisaldama vähesoolast heeringat, pearoa kindlaks tooraineks oli seaseljakarbonaad ja järelroa valmistamisel kasutati kohupiima.
Koka eriala teise ja kolmanda kursuse õpilased näitasid võisteldes üles rohket fantaasiat ja omandatud käteosavust, mille tulemusena jõudsid žürii liikmete ette kaasaegse Eesti köögi põnevad hõrgutised.

Viieliikmelise žürii tegevuse tulemusena tunnistati parimate kutseoskustega kokkadeks:
1. koht – LIIS ROOST (K203)
2. koht – OLAVI SEIL (K103)
3. koht – KATRIN KÜBARSEPP (K103)

Eripreemiad jagunesid:
Parim eelroog – Maiu Soome (K203)
Parim pearoog – Kairi Partsioja (K203)
Parim järelroog – Liis Roost (K203)

Tänud kõikidele võistelnud kokkadele! Kutsevõistlustel saadud kogemus on väärtuslik igale osalejale.

Avaldatud: 11.03.2006

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal