Toitlustusõpilased saavad Saksamaale praktikale

Leonardo da Vinci programmi raames on 10 toiduainete tehnoloogia osakonna lõpukursuse õpilasel võimalus oktoobris 2004 sooritada ettevõttepraktika Saksamaal Hamburgis.

Praktikavõimalust välismaal pakume õpilastele, kes 2004/2005 õppeaastal õpivad lõpukursusel
• Toiduainete töötlemise/tehnoloogia erialal (5 õpilast)
• Koka erialal (5 õpilast)

Valikukriteeriumid projektis osalemiseks on järgmised:
• Õpilase isiklik soov antud projektis osaleda
(kirjalik avaldus);
• Õpilaste õppeedukus;
• Praktikahinded ja –iseloomustused eelnevatest praktikakohtadest;
• Inglise või saksa keele oskus kesktasemel;
• Õpilaste isikuomadused: kohusetunne, õpitahe, iseseisvus, suhtlemisoskus jne.

Sooviavaldus projektis osalemiseks tuua osakonnajuhataja Tiina Kivimeistrile hiljemalt 17. maiks!

Avaldatud: 03.05.2004

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal