Üllatusroad advendiajaks

Jäägu verivorstid, seapraed, ahjukartulid, hapukapsad ja teised eestlaste jõuluroad ikka pühadeajaks. Nii arvasid Tartu KHK koka eriala kolmanda kursuse õpilased Erli Lind, Aleksandra Moskalenko, Piret Päkk ja Andres Markov, kes valmistasid SL Õhtulehele pidulikuks advendilõunaks köögiviljahõrgutise, forelli jõulu-unistuse ja patuse õuna-ahvatluse. Pidusöögi lõpetuseks serveeriti täidetud piparkoogitorukesi ja glögimaitselist õuna-teejooki. Milliseid toiduaineid läheb vaja üllatuslikuks advendilõunaks ja kuidas neid roogi valmistada, sellest kirjutab tänane SL Õhtuleht. Loe SL Õhtulehte ja proovi ka ise järele!

Avaldatud: 27.11.2004

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal