Vabariiklik kutsevõistlus Tippsekretär 2013

Eestis tähistatakse sekretäride (sh administratiivtöötajate) päeva aprillikuu kolmanda täisnädala kolmapäeval, käesoleval aastal 24. aprillil.
Samal päeval korraldab Sihtasutus Innove koostöös Tartu Kutsehariduskeskuse ning Eesti Juhi Abi Ühinguga vabariikliku sekretäride kutsevõistluse „Tippsekretär 2013“ Tartu Kutsehariduskeskuses.

Kutsevõistlusele on registreerunud 22 võistlejat, lisaks oodatakse Tartusse sekretäritöö kutseõpetajad ja kooli sekretäritöö õppekava õppetöö korraldusega seotud isikud.

Võistlejatel tuleb oma vahel mõõtu võtta järgmistes valdkondades: teoreetiliste teadmiste test, arvutikiri, käsikirja toimetamine, dokumenditöö ja situatsioonülesande lahendamine. Koolide esindajatele toimuvad samaaegselt erinevad loengud/koolitused.

Enne tulemuste teadasaamist on võistlejatel ja juhendajatel võimalus osa saada Tartu Kutsehariduskeskuse õpitubadest. Iga osaleja saab teha oma valiku kolme tulevases sekretäritöös kasuliku oskuse saamiseks:

  1. salvrätikute voltimise töötoas proovitakse praktiliselt läbi erinevaid salvrätikute voltimise võimalusi ning jagatakse näpunäiteid kohvilaua katmiseks
  2. juuksuri töötoas saab personaalseid õpetusi, kuidas kiiresti oma soengut seada
  3. jumestuse töötoas proovitakse sekretäri ametikohale sobiva päevameigi praktilist tegemist.

Ajakava

Võistlejad

Kellaaeg Kestus Tegevus Ruum
10.30-10.30 30 min Kogunemine, registreerumine, võistlusjärjekorra loosimine rollimänguks, hommikukohv B-121
10.30-10.45 15 min Kutsevõistluse avamine, tervitussõnad, žürii tutvustus B-121
10.45-11.10 25 min Klienditeeninduse I osa B-121
Kooli tutvustamine 5 min B-121
11.20-11.40 20 min I osa – test B-121
11.45-12.15 30 min II osa – töö arvutiga B-114; A-418
12.20-13.00 40 min LÕUNA Kohvik
13.00-13.05 5 min Tutvumine situatsioonülesande võistluspaigaga B-121
12.20-13.00 40 min LÕUNA Kohvik
13.05-15.35 2 h 30 min Klienditeeninduse II osa B-121
Situatsioonülesanne – kestus koos võistleja sisenemisega ja ülesande lõpetamisel istekoha leidmisega ruumis – 5 min B-121
15.35-17.00 1 h 25 min Vaba aeg – täpsem info kohapeal. A-181; A-183; B-112
17.00 Autasustamine, kutsevõistluse pidulik lõpetamine B-121
Korraldajatele ja zürii tööks B-105

Juhendajad

Kellaaeg Kestus Tegevus Ruum
10.30-10.30 30 min Kogunemine, registreerumine, hommikukohv B-121
10.30-10.45 15 min Kutsevõistluse avamine, tervitussõnad, žürii tutvustus B-121
10.45-11.10 25 min Klienditeeninduse I osa B-121
Kooli tutvustamine 5 min B-121
11.15-13.15 2 h Nõupidamine – Anu Moosel A-209
13.15-14.00 45 min LÕUNA Kohvik
14.00-15.35 1 h 35 min Võimalus jälgida võistluse Klienditeeninduse II osa (NB! ruumi sisenemine ainult koos uue võistleja minekuga) B-121
15.35-17.00 1 h – 25 min Vaba aeg – täpsem info kohapeal. A-181; A-183; B-112
17.00 Autasustamine, kutsevõistluse pidulik lõpetamine B-121

Korraldajatel on õigus teha ajakavas muudatusi.

v6istlus_logod-01

Avaldatud: 23.04.2013

  • Esmaspäevast algab uute õpilaste kevadvastuvõtt

    Loe edasi »

  • Tartlased tõid kokakunsti võistlustelt koju kaks hõbemedalit

    Loe edasi »

  • GOOD FRANCE toob kutsehariduskeskuse õpperestorani Prantsuse road

    Loe edasi »

  • Narva õpilased keelekümblevad Tartus

    Loe edasi »

  • Selgusid “Aasta Tegija 2018” võistluste võitjad

    Loe edasi »

fraktal